În week-end se termină hocheiul la Galați !

3
Deși suntem abia la jumătatea sezonului de hochei, sâmbătă și duminică, 2-3 februarie,  patinoarul ”Dunărea” va găzdui ultimele meciuri de hochei din acest an. Sâmbătă, de la ora 17.00 și duminică, de la ora 11.00, arena din bulevardul George Coșbuc va găzdui dubla din barajul pentru semifinale cu Progym Gheorgheni. După meciurile cu Progym, luni 4 februarie, gheața patinoarului se va topi, pentru a face loc pregătirilor galei de box de la finalul lunii februarie, pentru care deja au început lucrările de renovare a patinoarului.
În meciurile cu Progym, dunărenii au mare nevoie de victorii  în timpul regulamentar, pentru a păstra șanse de a juca în semifinalele LNH, tot în meciurile din week-end cu harghitenii, legiunea străină de la Dunărea trebuie să se revanșeze în fața ”urșilor” din Gheorgheni după cele două înfrângeri din sezonul regulat.
Altfel, în urma etapei de la finalul săptămânii, Dunărea s-a apropiat la 2 puncte de locul 2, primul care asigură prezența în semifinalele LNH, ocupat de CS Școlar Miercurea Ciuc, dar gălățenii au 2 meciuri în plus față de echipa din Miercurea Ciuc. După 7 etape din barajul pentru semifinale, Steaua s-a distanțat în frunte cu 36 de puncte din 18 meciuri, locul 2 este ocupat de CS Școlar Miercurea Ciuc cu 26 de puncte din 16 jocuri, Dunărea ocupă locul 3 cu 24 de puncte, din 18 jocuri, efectele înfrângerii rușinoase cu Sportul se văd în clasament, locul 4 este ocupat de Progym Gheorgheni cu 20 de puncte dar din 16 jocuri, iar ultimul loc este acontat de Sportul Studențesc cu 4 puncte. În etapa din week-end pe lângă dubla Dunărea-Progym, se va mai disupa și dubla Steaua Rangers-CS Școlar Miercurea Ciuc.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal