Juniorii au mai salvat din anul sportiv 2012

3

În timp ce echipele de seniori au dezamăgit în competiţiile de anul trecut echipele de juniori au alinat din suferinţa sportului gălăţean cu performanţele lor.

Clubul de baschet Phoenix a menţinut nivelul de anul trecut reuşind să mai câştige un titlu de campioni, adăugând pe sigla clubului cea de a XI-a steluţă. Campionii din 2012 au fost băieţii de la U 17, ei şi-au adjudecat titlul în cadrul turneului final de la Galaţi. Clubul Phoenix a mai obţinut in 2012 şi două medalii de argint prin echiple U 16, băieţi şi fete, la tunreul final de la Cluj Napoca, finalele au fost pierdute în faţa gazdelor de la MC Sport Cluj Napoca. foto: phoenixgalaţi.ro 
Echipele gălăţene de handbal au reuşit să câştige două medalii de bronz în competiţiile de anul trecut, junioarele III de la Clubul Sportiv Şcolar Galaţi aau terminat pe locul 3 turneul final al Campionatului Naţional (la acelaşi turneu final Handbal Art Galaţi a terminat pe locul 8) iar cele mai mici handbaliste de la HC (Danubius) Oţelul şi-au trecut în palmares primele medalii în competiţia junioarelor IV.   
Rugbiul a ieşit la iveală cu performanţe anul trecut, echipa U 17 de la Colegiul Tehnic Traian Vuia a obţinut titlul de vicecampioni în cadrul Campionatului Naţional, iar echipa U 16 a aceluiaşi club a terminat pe locul 7 turneul final, iar Clubul Sportiv Şcolar Tecuci a terminat campionatul U 16 pe locul 5. 
Hocheiul a păstrat tradiţia de a ajunge în fazele finale ale campionatelor naţionale, echipa U 12 Gladiators Dunărea Galaţi a terminat Superliga U 12 pe locul 4 imediat după echipele din Harghita iar echipa U 18 a terminat Campăionatul Naţional pe locul 4. 
Fotbaliştii juniori au păstrat nivelul din 2011 reuşind să câştige prin juniorii B de la FC Oţelul medaliile de bronz. În finala mică fotbaliştii gălăţeni au trecut de puternica Academie Gheorghe Hagi. 
Juniorii au obţinut şi un titlu mondial de vicecampioni la dans sportiv prin Raul Faliboga şi Loredana Butea, aceştia au ocupat locul secund la Campionatul Mondial al juniorilor II, secţiunea standard.  
Dezamăgirile au venit de la echiple de volei, cadetele de la ACSV Donaris şi Clubul Sportiv Şcolar Galaţi s-au oprit în turneul semifinal al Campionatului Naţional.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal