FOTBAL: Returul ligii a IV-a debutează la începutul lunii martie

7
După o pauză lungă de iarnă, fotbalul din județul Galați revine la începutul lunii martie. Sâmbătă, 9 martie și duminică, 10 martie, este programată prima etapă din returul ediției 2012-2013, etapa a XVI-a. În prima etapă din retur sunt programate meciurile: Avântul Drăgănești-Metalosport, Juventus Toflea-Bujorii Târgu Bujor, Victoria Independența-Fulgerul Smulți, Avântul Vânători-Gloria Ivești, Muncitorul Ghidigeni-Sporting Tecuci, Quantum Club Galați-Unirea Braniștea, Viitorul Costache Negri-Avântul Matca, Sporting Liești-stă. După disputarea meciurilor din tur, campioana en-titre, Sporting Liești, conduce detașat în liga a IV-a cu 42 de puncte, din 14 jocuri, fără înfrângere, locul 2 este ocupat de Metalosport Galați cu 33 de puncte iar ultima treaptă a podiumului este ocupată de Unirea Braniștea cu 29 de puncte. 
Tot la începutul lunii martie, va debuta și  campionaul juniorilor A1, cu aceiași etapă a XVI-a. După tur pe primul loc în ierarhia juniorlior se află Juventus Toflea cu 49 de puncte, podiumul este completat de Muncitorul Ghidigeni și Unirea Braniștea. 
Cealaltă competiție de seniori, organizată de AJF Galați, liga a V-a, sau Campionatul Județean de Seniori, va debuta la jumătate lunii matie, duminică, 17 martie. În seria I din liga a V-a, primul loc este împărțit de Voința Cișmele și Agrojor Jorăști iar în seria a II-a, lider este Siretul Piscu.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal