FUTSAL: Aproape de surpriză, Smart București-United 3-2 (0-0)

7
Vicecampiona 2011, a fost aproape să producă surpriza în primul meci oficial din acest an, pe terenul viceliderului ligii I, Smart București, echipă cu o singură înfrângere și un singur meci egal. Gălățenii au fost aproape de a scoate un egal, dar șansa nu a fost de partea lor. 
Prima parte a fost echilibrată, gazdele au dominat teritorial, gălățenii au închis bine culoarele, au ieșit de câteva ori pe contraatac, dar nu au concretizat nimic. Prima repriză a meciului de astăzi a fost prima din acest sezon în care este implicată United, terminată fără gol, 0-0. 
Partea secundă începe după aceleași coordonate, monotonia a fost spartă de Andrei Apostol, în minutul 24, acesta a transformat în gol pasa primită de la Emanuel Moldoveanu. După marcarea golului, gălățenii au avut șansa desprinderii dar Mihaiță Bâgu a trimis puțin pe lângă. Gazdele au egalat în minutul 30, după ce Emanuel Moldoveanu a pierdut mingea undeva pe la mijlocul terenului, iar în minutul 31 au trecut în avantaj, cu un șut de la 10 metri, șutul jucătorului bucureștean a fost deviat de un apărător gălățean și la derutat pe portarul Petrișor Toniță. Avantajul gazdelor nu a stat prea mult timp pe tabelă, în minutul 33, Emanuel Moldoveanu a egalat din pasa lui Andrei Apostol. Echipa gazdă nu acceptă rezultatul de egalitate, United se apără bine, dar apărarea cedează în minutul 36 când rămas singur în semicrcul gălățean, un jucător de la Smart înscrie. Pe final antrenorul gălățean scoate portarul, forțează egalarea, în lipsa lui Viorel Cojoc, Mihăiță Bâgu peria rolul de portar-jucător, dar nu reușesc egalarea pe care United o merita. 
United: Petrișor Toniță (16 intervenții), Cătălin Ivan, Mihăiță Bâgu (căpitan), Andrei Apostol, Emanuel Moldoveanu, Emilian Dodan, George Buleandră, Ovidiu Tudose, Alin Ilie, Daniel Iorga, Bogdan Salichi. Antrenor: David Asandei.
Înfrângerea de astăzi menține United pe locul 5 în clasamentul ligii I cu 19 puncte din 12 jocuri, golaveraj 72-57. Etapa viitoare, United stă, următorul meci este programat în jurul datei de 17 februarie, pe teren propriu cu Progresul Focșani.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal