FUTSAL: Smart București-United, marți, ora 20.00, în direct la Digi Sport

3

După o pauză de aproape două luni, liga I de futssal revine cu meciurile din etapa a XIII-a, a doua rundă din retur. În acestă primă etapă din 2013, viceampioana 2011, United, va juca pe terenul nou promovatei, Smart București, promovată sub numele Dunărea Turris Turnu Măgurele. Deși este nou promovată echipa bucureșteană s-a impus rapid în liga I, iar după prima parte a sezonului ocupă locul 2. Din lotul celor de la Smart București face parte și fostul gălățean, Marian Șotârcă, vicecampion cu United în 2011, ”Șoti” este jucător de bază în echipa celor de la Smart și îndeplinește și funcția de antrenor secund. 

Echipa gălățeană a pregătit la Galați partea a doua a sezonului, a susținut un meci de verificare, câștigat pe teren propriu în fața celor de la Progresul Focșani 11-3 la pauză 6-2, pentru United au marcat: George Buleandră 3 goluri, Andrei Apostol 3, Emilian Dodan 3, Ovidiu Tudose și Alin Ilie câte unul. Pentru parte a doua a sezonului, gălățenii au fortificat lotul cu Daniel Iorga, jucător venit de la fotbal, de la FC Delta Tulcea. 

Jocul de marți din Sala de sport a școlii generale nr 20, din capitală va fi arbitrat de Bogdan Sorescu din Pitești și Gabriel Gherman din București, rezervă a fost delegat Marian Ivănescu din București iar observator va fi Valeriu Ioniță din București.

Returul este abordat de United de pe locul 5 cu 19 puncte din 11 jocuri, golaveraj 70-54, Smart București adversarul de marți al gălățenilor ocupă locul 2 cu 25 de puncte din 10 jocuri. În tur Smart a învins United cu 8-4, după ce la pauză scorul era 2-2. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal