FUTSAL: United părăsește cupa în optimi !

6

United-ACS Odorheiu Secuiesc 2-3 (1-1)

Pentru prima oară în ultimii ani, finalista ultimelor două ediții din Cupa României, United, părăsește competiția încâ din primul tur în care a intrat, după înfrângerea 2-3 de pe teren propriu cu ACS Odorheiu Secuiesc
Prima parte a fost echilibrată, cele două echipe și-au împărțit momentele de dominare. United a macat prima în minutul 16 prin Ovidiu Lupu, iar cei de la Odorhei au egalat în minutul 19. Până la marcarea golului, gălățenii au ratat mai multe șanse de a marca prin Apostol, Dodan, Ivan. Nici ceei de la Odorhei nu au fost prea cuminți pe faza ofensivă, însă în poarta gălățeană a fost internaționaulu Petrișor Toniță, cel care a salvat mai multe goluri ca și făcute. Pe finalul reprizei, United avea 5 greșeli, cei de la Odorhei fac tot posibilul ca gălățenii să comită greșeala cu numărul 6 prin câteva simulări jalnice, dar cu 10 secunde înainte de finalul primei părți Moldoveanu aflat în gura porții adverse lovește mingea cu mâna în loc de cap și comite a șasea greșeală. Odorheiul execută lovitura de la 10 metri dorită și obținută, dar ratează și la pauză s-a intrat 1-1. 
Repriza a doua începe fără mari ocazii de a marca, meciul se aprinde în ultima parte a părții secunde, în minutul 11, Moldoveanu ratează prima mare ocazie de a marca și cea mai mare a parții secunde. Meciul continuă pe contre iar cu un minut și  48 de secunde când toți spectatorii prezenți la meci se găndeau la prelungiri, un harghitean prinde un șut de exceptie din preajma semicercului de 9 m și înscrie pentru 2-1. Imediat după primirea golului, antrenorul gălățean David Asandei, scoate portarul pentru a forța egalarea, gălățenii pierd mingea undeva la centrul terenului iar cei de la Odorhei înscriu în poarta rămasă goală cu un minut și 22 de secunde înainte de final. Gălățenii forțează egalarea, iar cu 54 de secunde înainte de final, Emanuel Moldoveanu, reduce din handicap. Gălățenii puteau chiar egala, cu 4 secunde înainte de final, United beneficiază de o lovitură liberă, execută George Buleandră trimite în careu dar nu reușește nimeni să trimită mingea în poartă. 
United: Toniță-Dodan, Ivan, Bâgu, Moldoveanu, Buleandră, Apostol, Lupu, Iorga, Tănăsilă, Salichi, Cojoc. Antrenor: David Asandei. 
Pentru United urmează revanșa cu cei de la ACS Odorheiu Secuiesc, duminică, 3 martie, de la ora 19.00, la Odorheiu Secuiesc, în etapa a XVI-a din liga I. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal