HOCHEI: Dunărea U 18 a picat restanțele de la București

3

Efectele închiderii patinoarului în plin sezon competițional, încep să se vadă în rezultatele obținute de echipele de hochei de la CSM Dunărea, care au fost nevoite să se antreneze pe unde au apucat după ce gheața patinoarului ”Dunărea” a fost topită. Marți, la București juniorii mari de la CSM Dunărea au susținut în decurs de câteva ore, două jocuri cu echipele bucureștene Steaua și Husky, restante de la turneul din ianuarie la care dunărenii nu au putut ajunge din cauza drumurilor impracticabile. Ambele jocuri au fost pierdute de gălățeni, 4-9 cu Steaua București și 2-4 cu Husky București, dacă înfrângerea cu Steaua nu este chiar surprinzătoare, Dunărea și Steaua sunt eterne rivale pentru o medalie, cele două echipe își împart victoriile, eșecul cu Husky este destul de usturător, bucureștenii fiind la prima victorie în acest sezon din 14 jocuri! cauzele înfrângerii fiind lipsa pregătirii specifice a hocheiștilor gălățeni, dar și timpul destul de scurt de recuperare a gălățenilor după meciul cu Steaua.

În urma celor două înfrângeri, Dunărea rămâne pe locul 4 în clasament cu 16 puncte din 13 jocuri, 5 victorii, 8 înfrângeri, golaveraj 46-65.

Pentru Dunărea urmează meciurile din turneul 5 al Campionatului Național de la Gheorgheni, unde dunărenii vor evolua după următorul program:  vineri, 1 martie, ora
14.30, vs. Progym Gheorgheni, sâmbătă, 2 martie, dunărenii au programate
două meciuri de la ora 8.00, vs.
Husky București, ora 15.30, vs. CS Școlar
Miercurea Ciuc. Duminică este programat ultimul meci și cel mai
important de la ora 13.00, cu Steaua
București.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal