HOCHEI: Gladiatorii debutează în Superliga U 12 la București

12
După ce la finalul săptămânii trecute, echipa U 14 de la Gladiators Dunărea Galați a jucat primele meciuri în Suprliga U 12, la finalul acestei săptămâni, de joi, 7 februarie, până duminică, 10 februarie, la București, echipa U 12 va juca primele meciuri din Superliga U12. Gladiatorii lui Cristi Munteanu vor deschide turneul, joi de la ora 20.30 în jocul cu colega din sezonul regulat, Steaua Rangers. Vineri, de la ora 8.00, gladiatorii vor juca primul meci al zilei cu CS Școlar AS Bucin Gheorgheni, iar de la ora 16.00, vor juca ultimul loc meci al zilei cu CS Școlar Miercurea Ciuc II. Sâmbătă vor juca un singur meci, de la ora 13.30 cu CS Școlar Miercurea Ciuc I iar ultimul meci din turneu îl vor juca duminică, de la ora 8.30 cu CS Școlar Gheorgheni. 
După primul turneu din Superliga U 12, la care au participat doar cele 4 echipe din Harghita, gladiatorii au lipsit pentru că erau în Austria unde susțineau meciurile din Campionatul Național al Austriei la U13, CSȘ AS Bucin Gheorgheni conduce în clasament cu 8 puncte, locul doi este ocupat de CSȘ Miercurea Ciuc I cu 7 puncte, CSS Gheorgheni ocupă locul 3 cu 2 puncte iar locul 4 este ocupat de CSȘ Miercurea Ciuc II cu 1 punct.     

La precedenta ediție a campionatului U 12, Gladiators Dunărea Galați a
jucat în Superligă și a terminat competiția de elită a juniorilor U 12
pe locul 4, după echipele din Harghita, disputând toate jocurile din
Superligă în deplasare, la fel cum va fi și în acest sezon când vor juca toate mecurile din Superliga U 12 și U 14 în deplasare, deși turneul doi din Superliga U 14 a fost programat la Galați dar mutat la Gheorgheni.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal