HOCHEI: Gladiatorii se întorc fără victorie de la primul turneu din Superliga U 14

15

De vineri până duminică, la Gheorgheni s-a disputat turneul doi din Suerliga U14, turneu la care au participat și juniorii de la Gladiators Dunărea. Din păcate lotul  cu care gladiatorii au abordat turneul a fost nu numai redus numerci dar și  subțiat valoric, din cauza transferurilor în campionatul Austriei dar și a accidentărilor. Astfel, gladiatorii nu au reușit să obțina nicio victorie, pierzând toate cele 5 meciuri disputate. În prima zi de turneu au cedat 0-9 cu CS Școlar Miercurea Ciuc și 1-9 cu Steaua București (marcator: Adrian Lefterache din pasa lui Edward Bosna,
pentru scorul 6-1). Sâmbătă au pierdut: 1-31 cu HSC Miercurea Ciuc, pentru Dunărea a marcat Dragoș Petrică din pasa lui Andrei Ghetau, și  5-15 cu Bikak Târgu Secuiesc, marcatori: Adrian Lefterache 2 (Călin Trusan), Dragoș Petrică, Remus Gheorghe (Edward Bosna) și Florin Grigore. Duminică, în ultima zi de turneu, au pierdut 1-11 meciul cu gazdele de la CS Școlar Gheorgheni, pentru Dunărea Gladiators a marcat: Dragoș Petrică (Andrei Andrișoi).

După primele meciuri din Superliga U 14, Gladiators Dunărea Galați ocupă locul 6, fără punct(e), golaveraj 8-75, din 5 jocuri, dar nimic nu este pierdut gladiatorii mai au de jucat meciurile din primul turneu, iar distanța față de locurile de la mijlocul clasamentului nu este mare, Steaua este pe 5 cu 3 puncte iar Bikak Târgu Secuiesc ocupă locul 4 cu 6 puncte. Turneul trei și ultimul din Superliga U14 se va disputa în perioada 1-3 martie, la Miercurea Ciuc. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal