HOCHEI: Gladiators Dunărea, luptă pentru medalii în Superliga U12 la București

3
Federația Română de Hochei a stabilit astăzi datele și locul de disputare a meciurilor din ultimul turneu din Superliga U12. Astfel, gladiatorii U 12 ai lui Cristi Munteanu vor lupta pentru medalii în perioada 15-17 martie, la București în patinoarul ”Mihai Flamaropol”. 
În prima zi de turneu, vineri, 15 martie, gladiatorii au programat un adevărat tur de forță, vor juca 3 meciuri, toate cu principalele contracandidate la medalia de bronz/argint, primul cu Steaua București, apoi vor juca cu CS Școlar AS Bucin Gheorgheni iar ultimul meci al zilei îl vor juca cu CS Școlar Miercurea Ciuc II.
Sâmbătă și duminică, sunt programate câte un meci pe zi, sâmbătă vor întâlni liderul Superligii U12, CS Școlar Miercurea Ciuc, iar duminică vor juca cu CS Școlar Gheorgheni. 
Până la meciurile din ultimul turneu al Superligii U12, dunărenii vor juca o parte din meciurile restante din primul turneu, cel la care au absentat pentru că se aflau în Austria, sâmbătă, 23 februarie, de la ora 10.00 vor juca cu CS Școlar Gheorgheni iar duminică de la aceiași oră vor juca  cu cealaltă echipă din Gheorgheni,  CSS AS Bucin Gheorgheni, ambele jocuri se vor disputa la Gheorgheni.
După primele meciuri din Superliga U12, Gladiators Dunărea ocupă locul 3
cu 9 puncte, 3 victorii, 2 înfrângeri, golaveraj 16-28 din 5 jocuri, pe primul loc se află CS Școlar Miercurea Ciuc I cu 22 de puncte din 8 jocuri iar locul 2 este ocupat de CS Școlar AS Bucin Gheorgheni cu 20 de puncte din 8 jocuri.
La precedenta ediție a campionatului U 12, Gladiators Dunărea Galați a
jucat în Superligă și a terminat competiția de elită a juniorilor U 12
pe locul 4, după echipele din Harghita, disputând toate jocurile din
Superligă în deplasare, la fel cum va fi și în acest sezon când vor juca
toate mecurile din Superliga U 12 și U 14 în deplasare.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal