HOCHEI: Gladiators Dunărea turneu la Miercurea Ciuc în Superliga U 14

3

Juniorii U 14 de la Gladiators Dunărea Galați, vor susține de vineri până duminică, la Miercurea Ciuc meciurile din ultimul turneu din Superliga U 14. Alături de Gladiators, la turneul din Harghita vor paticipa: Hochei Sport Club Miercurea Ciuc, liderul Superligii cu 27 de puncte, fără înfrângere, Clubul Sportiv Școlar Gheorgheni, locul 2 cu 20 de puncte, Clubul Sportiv Școlar Miercurea Ciuc, locul 3 cu 19 puncte, Bikak Târgu Secuiesc, locul 4 cu 12 puncte și Steaua București, locul 5 cu 3 puncte.

Gladiatorii vor debuta în turneu vineri, de la ora 8.00, când vor juca cu cei de la CS Școlar Miercurea Ciuc, tot vineri, dar de la ora 14.00, vor juca al doilea meci al zilei cu CS Școlar Gheorgheni. Sâmbătă, de la ora 7.30, gladiatorii vor da piept cu liderul neînvins al Superligii, HSC Miercurea Ciuc, acesta fiind singurul meci al zilei. Duminică în ultima zi de turneu, gladiatorii vor juca de la ora 13.00, cu Bikak Tîrgu Secuiesc. În turneul de la Miercurea Ciuc, gladiatorii nu vor juca meciul cu Steaua, acestă restanță se va adăuga celorlalte 3 ( cu CS Școlar Miercurea Ciuc, cu HSC Miercurea Ciuc și Steaua București), pe care gladiatorii le mai au de disputat.

Înaintea ultimului turneu din Superliga U 14, Gladiators Dunărea Galați, ocupă ultimul loc în clasament fără puncte, golaveraj 14-101.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal