HOCHEI: Goluri și pase pentru Anton Popa și Gabriel Spiridon, la echipa națională U 18

20

În aceste zile, în Ungaria, echipa națională a României de tineret, U1 8, care va reprezenta țara noatră la FOTE 2013, susține ultimul turneu din cadrul Campionatului U 18 al Ungariei. Din lotul echipei naționale, numită și Phoenix, fac parte și doi hocheiști gălățeni, Anton-Cristian Popa și Gabriel Spiridon, ambii legitimați la clubul Dunărea. Până acum, Phoenix a susținut două meciuri din ultimul turneu, cu UTE Vasas Budapesta, ambele pierdute, primul 5-9 (3-1, 0-5, 2-3), iar al doilea a fost pierdut în prelungiri 5-6 (0-2, 1-3, 4-0, 0-1). În ambele meciuri, cei doi gălățeni s-au evidențiat, Anton-Cristian Popa, a deschis scorul în primul meci din pasa lui Gabriel Spiridon, iar în al doilea a marcat Gabriel Spiridon, din pasa lui Anton Popa, golul a fost primul pentru Phoenix în meciul doi.    

Pentru Phoenix, urmează alte două jocuri în turneul din campionatul Ungariei, ambele cu MAC Budapesta, astăzi și mâine. Din păcate deși au făcut pregătirea cu lotul FOTE și evoluează în campionatul Ungariei U18, cei doi jucători gălățeni nu vor participa la FOTE 2013, din cazuă că depășesc limita de vârstă impusă.

În campionatul Ungariei, Gabriel Spiridon, a jucat 12 meciuri, a acumulat un total de 6 puncte, 3 goluri și 3 pase, iar Anton-Cristian Popa, a jucat 13 meciuri și a acumulat 3 puncte, 2 goluri și o pasă.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal