HOCHEI: În week-end gladiatorii joacă restanțele din Superliga U 12 și U 14

4

Echiple U 12 și U 14 de la Gladiators Dunărea Galați, vor susține la finalul săptămânii la Târgu Secuiesc și Gheorgheni, primele jocuri restante din Superliga. Vineri, gladiatorii se vor deplasa la Târgu Secuiesc unde de la ora 17.00, vor susține restanța cu Bikak Târgu secuiesc din Superliga U14. Sâmbătă și duminică, cartierul general al gladiatorilor se va muta la Gheorgheni unde vor susține 3 meciuri cu cele 2 echipe din Gheorgheni. Sâmbătă, de la ora 10.00 se va juca restanța din Superliga U12 dintre CS Școlar Gheorgheni și Gladiators iar de la ora 14.00, este programată restanța de la U14 dintre CS Școlar Gheorgheni și Gladiators. Turneul se va încheia duminică, cu restanța de la U12 dintre CSS AS Bucin Gheorgheni, jocul va începe de la ora 10.00. 

Gladiatorii au rămas cu restanțe în Superligă pentru că la data disputării primelor meciuri, echipa U 13 era în Austria unde susținea meciurile din ultimul turneu din Campionatul Austriei. 
După  ce vor juca restanțele cu echipele din Gheorgheni și Târgu Secuiesc, gladiatorii mai au de recuperat meciurile cu Steaua București, CS Școlar Miercurea Ciuc I și II la U 12 și CS Școlar Mircurea Ciuc, Hochei Sport Club Mircurea Ciuc și Steaua București la U14. 

După primele meciuri din Superliga U12, Gladiators Dunărea ocupă locul 3 cu 9 puncte, 3 victorii, 2 înfrângeri, golaveraj 16-28 din 5 jocuri, în Superliga U 14, Gladiators Dunărea ocupă locul 6 din 5 jocuri. Următorul turneu și ultimul din Superliga U 14 este programat să se dispute între 1 și 3 martie la Miercurea Ciuc, iar în Superliga U12 datele de disputare a ultimului turneu urmează să fie stabilite de FRHG.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal