HOCHEI: În week-end, turneu la Gheorgheni pentru Dunărea U 18

4

Pe lângă restanțele de la mijlocul săptămânii, programul se poate vedea aici, juniorii mari (U 18) de la CSM Dunărea, vor susține în week-end meciurile din ultimul tunreu al Campionatului Național, U 18. De vineri până duminică, patinoarul din Gheorgheni, va găzdui ultimele asalturi ale hocheiștilor pregătiți de Marius Trandafir către play-off-ul Campionatului Național. Alături de CSM Dunărea la turneul de la Gheorgheni vor juca și celelalte 4 echipe din campionatul U18. În cadrul turneului dunărenii vor juca după programul: vineri, 1 martie, ora 14.30, vs. Progym Gheorgheni, sâmbătă, 2 martie, dunărenii au programate două meciuri de la ora 8.00, vor face încălzirea cu ultima clasată, Husky București, pentru meciul de la  ora 15.30 cu liderul CS Școlar Miercurea Ciuc. Duminică este programat ultimul meci și cel mai important de la ora 13.00, cu eterna rivală la medalia de bronz, Steaua București.

După patru turnee din CN U 18, Dunărea ocupă locul 4 în clasament cu 16 puncte din 11 jocuri, golaveraj 40-52, Steaua este pe 3 cu 19 puncte din 14 jocuri, Progym pe 2 cu 20 de puncte din 12 jocuri iar CS Școlar Miercurea Ciuc pe primul loc cu 44 de puncte din 15 jocuri, fără înfrângere.

La finalul sezonului regulat, primele două clasate vor juca finala mare a CN U18, după sistemul cel mai bun din 3 meciuri, primul meci pe terenul echipei mai slab clasată la finalul sezonului regulat iar celelalte două pe terenul echipei mai bine clasată la finalul sezonului regulat. Locurile 3 și 4, vor juca la finalul sezonului regulat în finla mică după aelași sistem cel mai bun din 3 jocuri, cu ultimele 2 meciuri pe terenul echipei mai bine clasată la finalul sezonului regulat. 

Altfel, la precedentul turneu, la care au participat dunarenii, disputat la Galați, CSM Dunărea a câştigat
două jocuri (unul după prelungiri) şi a pierdut unul în prelungiri.
Victoriile au fost: 6-1 (2-0, 3-1, 1-0) cu Husky Bucureşti, marcatori: Gabriel Spiridon 3, Alexandru Munteanu, Marius Răileanu, Marian Nechita si 4-3 (1-2, 1-0, 1-1, 1-0) cu Steaua Rangers Bucureşti, marcatori: Gabriel Spiridon 2 şi Anton Popa 2. Singura înfrângere din turneu a fost 3-4 (0-1, 0-0, 3-2, 0-1) cu campionii de la Sport Club Miercurea Ciuc, marcatori: Anton Popa, Gabriel Spiridon şi Nicolae Horghidan.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal