HOCHEI: Înfrângere pe final. CS Școlar Miercurea Ciuc-CSM Dunărea 4-3 (1-1, 1-2, 2-0)

4
Hocheiștii de la CSM Dunărea au pierdut 4-3 (1-1, 1-2, 2-0), primul meci din dubla cu CS Școlar Miercurea Ciuc de la Ciuc din barajul pentru semifinale. Deși au deschis scorul, au condus cu 1-0, 2-1 și 3-2, dunărenii au cedat pe final de meci, una din cauzele acestei căderi fiind lipsa pregătirii specifice, efectele închiderii patinoarului în plin sezon competițional se văd în rezultatele echipelor de hochei. 
Scorul a fost deschis de Mircea Necula din pasa lui Adrian Irimia, în minutul 13, ciucanii au egalat în minutul 17, desi erau în inferioritate numerică. Veteranul Cătălin Geru din pasa celuilalt veteran Andrei Nuțu, a dus din nou Dunărea în avantaj în minutul 24, iar ciucanii au egalat din nou în minutul 26. Același veteran Cătălin Geru, dar din pasa colegilor de linie Marius Mărcuș și Radim Kristan, duce Dunărea din nou în avantaj în minutul 31. Ciucanii mai tineri și cu mai multe ore pe gheață, dar și cu un patinoar funcțional,  au tranșat meciul în ultimele minute ale parții a treia. 
În urma înfrângerii de astăzi CS Școlar Miercurea Ciuc se distanțează la 5 puncte în clasament de Dunărea, Dunărea ocupă locul 3 cu 30 de puncte, golaveraj 101-113 iar cicanii sunt pe 2 cu 3 de puncte. Mâine de la ora 16.00, cele două echipe vor juca meciul doi.
  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal