HOCHEI: Radu Viorel, liderul portarilor din baraj

7
Pe lângă faptul că este cel mai longeviv portar din LNH, liderul minutelor jucate în barajul pentru semifinale, Radu Viorel, portarul de la CSM Dunărea, mai excelează la un capitol foarte important, cel al șuturilor apărate. La jumătatea barajului pentru semifinale, Radu Viorel conduce în clasamentul șuturilor apărate cu 179 de ”parade” în cele 8 meciuri disputate de CSM Dunărea în baraj. Fostul portar al echipei naționale mai conduce în clasamentul portarilor și la numărul de minute jucate, în 8 partide, Radu Viorel, conduce cu 481 de minute jucate. Principalul urmăritor al lui ”Vio” în clasamentul portarilor este Adrian Catrinoi de la Steaua Rangers, bucureșteanul a acumulat în cele 8 partide jucate în baraj 161 de șuturi apărate și 461 minute jucate.

Urmașii lui Radu Viorel de la Dunărea, Lucian Hangan și Cristian Asandei, au apărat poarta gălățeană mai mult în prima parte a sezonului (în sezonul regulat), Hangan a apărut în poartă 62 de minute și a apărat 39 de șutri, iar Asandei, 16
minute şi a apărat 7 şuturi.

Altfel, hocheiștii gălățeni au intrat într-o scurtă pauză competițională, următoarele meciuri din barajul pentru semifinale, programate pe 16 și 17 februarie, la Miercurea Ciuc cu CS Școlar, au fost amânate la cererea harghitenilor, echipa secundă din Miercurea Ciuc are mai mulți jucători convocați la echipa națională care va participa la F.O.T.E. 2013, de la Brașov.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal