VOLEI: Arcada-Niro Guard București, în prima etapă din play-off

7
Deși prima fază din divizia A2 de volei masculin nu s-a terminat, liderul seriei Est și-a aflat adversarul cu care va evolua în prima etapă din play-off. Astfel, Arcada, locul 1 la finalul sezonului regulat, va întâlni în prima etapă din play-off, ultima clasată, (locul 8), CS Niro Guard București. Arcada, nu mai poate pierde locul 1, avansul față de locul 2 este de 11 puncte, iar Niro Guard București ocupă locul 8 cu 3 puncte iar în ultima etapă din prima fază va juca chiar pe terenul liderului, Arcada. 
Meciurile din play-off  se vor disputa în două etape, prima între 23 martie și 6 aprilie, la care vor participa cele 8 echipe din serie și vor juca după sistemul 1-8, 2-7, 3-6, 4-5, iar etapa a II-a se va juca 13 și 27 aprilie la care vor particpa echipele câștigătoare din prima etapă. 
Primul meci din play-off, Arcada îl va juca pe teren propriu sâmbătă, 23 martie, între ultimul meci din sezonul regulat și primul meci din play-off este o pauza destul de mare de aproape 2 luni, meciul doi se va juca pe terenul celor de la Niro Guard, sâmbătă, 30 martie, iar jocul decisiv dacă va fi cazul se va juca pe terenul celor de la Arcada, sâmbătă, 6 aprilie. După ce vor trece de Niro Guard, voleibaliștii de la Arcada vor juca în etapa a II-a cu una din învingătoarele din  prima etapă, după același sistem, cel mai bun din trei meciuri. Echipele câștigătoare din etapa a II-a din play-off se vor califica la turneul de promovare în divizia A1.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal