VOLEI: CSU Galați-Tortușul Onești/Pro Volei Botoșani, în play-off

5
Dacă voleibaliștii de la Arcada au aflat de ceva vreme adversarul din prima etapă a play-off-ului, fetele de la CSU Galați trebuie să aștepte jocurile din ultima etapă și restanțele pentru a afla echipa cu care va juca în prima etapă din play-off. Ocupanta locului 4, CSU Galați va juca în prima etapă din play-off cu echipa de pe locul 5. Înaintea ultimei etape din sezonul regulat, locul 5 este ocupat de Trotușul Onești cu 11 puncte din 12 jocuri, dar poziția oneștencelor este amenințată de Pro Volei Botoșani, care are 10 puncte dar un meci mai puțin disputat. 

Indiferent de adversarul cu care va juca în play-off, CSU Galați va juca primul meci pe teren propriu, sâmbătă, 23 martie, apoi urmează meciul pe terenul echipei mai slab clasată la finalul sezonului regulat, sâmbătă, 30 martie, iar jocul decisiv dacă va fi cazul se va juca pe terenul ”studentelor” sâmbătă, 6 aprilie.
Meciurile din play-off  se vor disputa în două etape, prima între 23
martie și 6 aprilie (între ultimul meci din sezonul regulat și primul meci din play-off, este o pauza destul de lungă de aproape 2 luni) la care vor participa cele 8 echipe din serie și
vor juca după sistemul 1-8, 2-7, 3-6, 4-5, iar etapa a II-a se va juca
13 și 27 aprilie la care vor particpa echipele câștigătoare din prima
etapă.În ultima etapă din sezonul regulat, CSU Galați va juca pe terenul ultimei clasate, Concordia Chiajna, sâmbătă, 9 februarie.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal