VOLEI: CSU Galați-Trotușul Onești, în play-off

8
La două săptămâni distanță de la sfârșitul sezonului regulat, voleibalistele de la CSU Galați au aflat adversarul cu care vor juca în prima etapă din play-off. Necunoscuta era care dintre Trotușul Onești (locul 5) sau Pro Volei Botoșani (locul 6), urma să fie adversara gălățencelor.  În ultimul meci al seriei, Pro Volei Botoșani a pierdut deliberat 0-3 pe terenul ultimei clasate Concordia Chiajna, deliberat pentru că Pro Volei Botoșani a trimis în teren echipa de junioare, în urma meciului de la Chiajna, pe locul 5 rămâne Trotușul Onești iar ”studntele” vor juca în prima etaă din play-off cu Trotușul Onești.

Jocurile din play-off vor debuta sâmbătă, 23 martie, primul meci va fi la Galați, meciul doi la Onești, sâmbătă,  30 martie, iar meciul trei dacă va fi cazul la Galați, sâmbătă, 6 aprilie. În sezonul regulat, CSU Galați a câștigat ambele meciuri cu Trotușul, 3-0 la Onești (25-18, 27-25, 25-19) și 3-1 la Galați (25-23, 25-19, 23-25, 25-20). Dacă vor trece de Trotușul Onești, ”studentele” vor juca in etapa a II-a din play-off cu învingătoarea dintre Penicilina Iași-Concordia Chiajna.

Cealaltă echipă gălățeană din A2, echipa masculină Arcada va juca în play-off cu Niro Guard București. Primul meci 23 mmartie la Galați, meciul doi 30 martie, la București iar meciul trei dacă va fi cazul 6 aprilie la Galați.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal