VOLEI: Înfrângere prea drastică pentru ”studente”, 0-3 cu CSM București

42
După două victorii consecutive, voliebalistele de la CSU Galați, au înregistrat și primul eșec din 2013, pe teren propriu, 0-3 cu vecina de clasament CSM II București. Scorul înregistrat pe tabelă la final, este mult prea drastic față de realitatea din teren, CSU Galați s-a ținut scai de adversare în primele două seturi, au condus, au avut șansa desprinderii. Primele două seturi au fost foarte disputate, cu puncte lungi și deznodământul greu de anticipat. Momentul psihologic al jocului a fost în setul doi, CSU Galați a condus cu 22-18, dar la final s-au impus fetele de la CSM cu 25-23. În ultimul set ”studentele” parcă s-au resemnat cu înfrângerea și au început să comită erori în lanț, în ciuda eforturilor băncii tehnice, care a încercat toate variantele de echipă posibile.

Evoluția scorului:

Set 1: 8-6,  8-16, 23-25,
Set 2: 8-6, 16-15, 23-25,
Set 3: 3-8, 10-16, 19-25;

Echipa de start: Andrea Neculcea, Ioana Stoica, Oana Oprea,
Ana Maria Berdilă, Cristina Botezatu, Roxana
Petre, Mihaela Brazdeș-libero. Au mai intrat: Irina Enciu la schimb cu Oana Oprea, Ioana Ștefu în locul Andreei Neculcea, Mirela Bobaru la schimb cu Roxana Petre, Bianca Rusu în locul Anei Maria Berdilă. Antrenor : Ileana Berdilă.

După înfrângerea de astăzi, CSU Galați rămâne la 17 puncte și nu mai poate
pierde locul 4, de pe care va intra în play-off. Sâmbăta viitoare, CSU Galați va juca ultimul meci din sezonul regulat, cu echipa de pe ultimul loc, Concordia Chiajna, unde se pot recupera puncte pierdute astăzi.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal