BASCHET: CSU Galați începe sâmbătă returul fazei a II-a

7

După o pazuă de o săptămână, faza secundă din liga I de baschet se reia la finalul acestei săptămâni cu meciurile din prima etapă a returului, etapa a VI-a. În acestă primă rundă din retur, CSU Galați va juca pe terenul celor de la CSU II Ploiești, sâmbătă, 23 martie.

Returul fazei a II-a, la finalul căreia primele 3 echipe clasate din serie se vor califica la turneul semifinal, este abordat de gălățeni de pe locul secund cu 6 puncte din 4 jocuri, 2 victorii, ambele pe teren propriu: 83-62 cu CSU 2 Ploiești și 97-58 cu CSU Cuadripol Brașov, 2 înfrângeri, ambele în deplasare: 94-100 cu Vabova Sfântu Gheorge și 53-114 cu CSA Steaua București, coșaveraj 327-334.

După meciul cu echipa secundă a campioanei, gălățenii vor juca pe teren propriu cu Vabova Sfântu Gheorghe, sâmbătă, 30 martie. Programul în returul fazei a II-a a gălățenilor este următorul:  etapa a VIII-a, sâmbătă, 6 aprilie, CSU Galați-stă, etapa a IX-a, sâmbătă, 13 aprilie, CSU Cuadripol Brașov-CSU Galați, etapa a X-a, sâmbătă, 20 aprilie, CSU Galați-CSA Steaua București.

Pentru a juca în faza a III-a sau turneu semifinal, echipa gălățeană trebuie să ocupe unul din primele 3 locuri la finalul fazei a II-a. 

Cealaltă echipă gălățeană din liga I de baschet masculin, Phoenix s-a retras din campionat la finalul fazei I și nu va mai susține meciurile din faza secundă grupa valorică B.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal