BASCHET: Fetele de la LPS Galați U 15 s-au calificat la turneul final fără înfrângere

3
Vineri au debutat la Dej jocurile din turneul semifinal al Campionatului Național U 15 feminin. Echipa Liceului cu Program Sportiv Galați, antrenor Andrada Miron, a câștigat toate cele 4 meciuri disputate în cele două zile de turneu și au obținut calificarea la tunreul final. În prima zi de turneu gălățencele au trecut de CN A Janos Salonta cu 84-32 și de Cuadripol Brașov cu 58-52. Sâmbătă au întâlnit în primul meci echipa gazdă Lapi Dej, iar gălățencele au câștigat cu 70-59 iat în al doilea meci al zilei au trecut de U For You Cluj Napoca cu 56-48. 
După primele două zile de turneu semifinal, LPS Galați ocupă locul 1 în seria semifinală cu 8 puncte din 4 jocuri, coșaveraj 268-161 la 3 puncte distanță de locul 2 și echipa gălățeană nu mai poate pierde turneul final. Mâine de la ora 9.00, LPS Galați va juca ultimul meci din turneu cu MC Sport Cluj Napoca. 
Echipa masculină U 15 de la LPS Galați, antrenor Tudose Teodorescu, a jucat până acum 3 meciuri în turneul semifinal de la București a obținut o victorie,  88-79 cu CSS 6 București și a pierdut două, 41-71 cu CSS Unirea Iași și 35-89 cu U Mobitelco Cluj Napoca. Astăzi de la ora 20.00, LPS va juca cu CS Dan Dacian 1 București iar mâine de la ora 13.00 vor juca cu CN Aurel Vlaicu București. După 3 etape din turneu LPS Galați ocupă locul 5 din 6 în clasament cu 4 puncte, dacă vor câștiga vor merge și băieții la turneul final.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal