BASCHET: Fetele de la LPS U 15 și băieții de la Phoenix U 18 și-au aflat adversarii din fazele finale

4

Federația Română de Baschet a stabilit prin tragere la sorți adversarele echipelor gălățene LPS U 15 fete și Phoenix  U 18 baieți, de la turneul final respectiv cel semifinal. Fetele de la LPS U 15 pregătitie de Andra Miron, au fost repartizate în seria I a turneului final și vor lupta pentru medalii în CN U15 cu echipele: CSS Bega Timișoara, Lapi Dej și CSS Sibiu. În seria a II-a au fost repartizate echipele: CSS Alexandria, CSU Cuadripol Brașov, ACS Magic Champions București și U For You Cluj Napoca. Turneul final se va disputa în perioada 29 aprilie – 03 mai, iar locul de desfășurare urmează să fie stabilite de FR Baschet.

Băieții de la Phoenix U 18, pregătiți de Gelu Cazanoschi vor juca în semifinale în seria a II-a alături de echipele: CSS Ploiești, CNAV București, LPS Târgu Mureș, CSS Iași și Cuza Sport Brăila. Turneul semifinal se va disputa în perioada 17-21 aprilie, în locație ce urmează să fie stabilită de FR Baschet.

Altfel, în acest final de săptămână clubul Phoenix organizează ultimul turneu din faza a II-a din CN U 17 masculin, grupa valorică A, seria a IV-a, alături de Phoenix la turneu mai participă 3 echipe din București, ACS Dan Dacian, BC Laguna și CSS Nr 1 Pajura. În clasamentul seriei Phoenix conduce cu maximum de puncte 6, din 3 jocuri, coșaveraj 225-177, indiferent de rezultatele meciurilor din turneu, Phoenix U 17 se va califica la turneul semifinal. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal