FOTBAL: Eșec la scor pentru FCM Dunărea, 1-5 cu FC Botoșani

5
Redebutul pe banca tehnică a divizionarei secunde FCM Dunărea a
președintelui Auraș Brașoveanu, nu a fost de bun augur pentru trupa
dunăreană. În etapa a XVIII-a,  FCM Dunărea a cedat 5-1, la pauză 4-1 jocul de pe terenul celor de la FC Botoșani, echipă care se luptă pentru promovarea în liga I și după jocul de astăzi a devenit noul lider al seriei. Soarta meciului a fost decisă în primul sfert de oră al jocului, când gazdele conduceau deja cu 2-0. Dunărenii au dat ceva semne de revinere, în minutul 21 a redus din handicap prin Stelian Cucu din lovitură de la 11 metri, dar peste două minute cei de la Botoșani au refăcut avansul de două lungimi. Și în jocul de astăzi dunărenii au încasat gol(uri) de la foștii jucători, după ce etapa trecută tulceanul Emil Nanu a înscris în poarta lui Olaru, astăzi Geoge Cârjan fostul fotbalist al FCM Dunărea și FC Oțelul a marcat o dubă contra foștilor colegi de la FCM Dunărea.   
FCM Dunărea:  Olaru- Radu, Hristian, Cucu (căpitan), Șomodean (Teleagă)-Cristea, Chebac, Apostol (Asanache), Enache, Chipirliu (Gueye), Grosu. Antrenor: Auraș Brașoveanu.
Chiar dacă au pierdut astăzi dunărenii se mențin pe locul 8 în clasamentul seriei I, cu 15 puncte, 4 victorii, 3 egaluri, 8 înfrângeri, golaveraj 14-22, din 15 jocuri. Etapa viitoare FCM Dunărea stă, următorul joc este programat sâmbătă, 6 aprilie, pe terenul celor de la Rapid CFR Suceava. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal