FOTBAL: FCM Dunărea începe sâmbătă returul

6

Pregătirle pentru returul ligii secunde sunt apropae de final pentru echipa de ligă secundă FCM Dunărea. În pauza competițională, dunărenii s-au pregătit pentru un retur de foc în care trebuie să se lupte pentru un loc mai sus în clasament.

După cantonamentul montan de la Câmpulung dunărenii au jucat 7 meciuri amicale, iar bilanțul acestora este echilibrat: 2 victorii, 6-2 cu Compet Cireșu (liderul neînvins al ligii a IV-a Brăila, pentru Dunărea au marcat Voicu (2), Florea, Chipirliu, Moroșanu și Drăgan), 3-0
cu Gloria Buzău  (liga a III-a, Chipirliu, Enache și Grosu), 2 meciuri egale: 2-2 cu FC
Oțelul II (liga a III-a, Chipirliu și Grosu) și 1-1 cu Sporting Liești (liderul neînvins al ligii a IV-a Galați, Negoescu) și 3 înfrângeri, 1-2 cu Rapid CFR Suceava (liga a II-a, Enache), 1-3 cu Sport Club Bacău
(liderul seriei I din liga a III-a, Chipirliu) și 1-2 cu CF Brăila (liga a II-a, Enache).

În pauza dintre tur și retur, lotul dunărenilor a suferit ceva modificări, au venit Apostol, fost la FC Oțelul, Unirea Urziceni ș.a. acesta îndeplinește și rolul de antrenor secund), Olaru portar, fost la FC Oțelul, Politehnica, FC Maramureș Baia Mare, Voicu, fost la Gloria Bistrița, FC Farul, Unirea Alba Iulia, Chipirliu, Stoica, Gueye Ousmane și Cenk Firat, de la FC Oțelul II, au plecat: Popescu la FC Oțelul, Măstăcan, la Fortuna Brazi, liga a III-a, Dragomir la FC Oțelul II, Chiriac, Căldăraru și Chelaru. Echipa tehnică este compusă din Vali Stan-antrenor principal, Daniel Florea și Iulian Apostul-antrenori secunzi.

În prima etapă din retur, sâmbătă, 9 martie, FCM Dunărea va juca la CS Otopeni  echipa de pe locul 3 cu 22 de puncte. Celelalte jocuri ale dunărenilor în retur sunt: etapa a XVII-a, 16 martie, FCM Dunărea-Delta Tulcea, etapa a XVIII-a, 23 martie, FC Botoșani-FCM Dunărea, etapa a XIX-a, 30 martie, FCM Dunărea-stă, etapa a XX-a, 6 aprilie, Rapid Suceava-FCM Dunărea-stă, etapa a XXI-a, 13 aprilie, FCM Dunărea-stă, etapa a XXII-a, 20 aprilie, FCM Dunărea-Farul Constanța, etapa a XXIII-a, 27 aprilie, FC Dinamo II București-FCM Dunărea, etapa a XXIV-a, 4 mai, FCM Dunărea-CS Buftea, etapa a XXV-a, 8 mai, Chindia Târgoviște-FCM Dunărea, etapa a XXVI-a, 11 mai, FCM Dunărea-Unirea Slobozia, etapa a XXVII-a, 18 mai, CF Brăila-FCM Dunărea, etapa a XXVIII-a, 25 mai, FCM Dunărea-stă, etapa a XXIX-a, 1 iunie, Săgeata Năvodari-FCM Dunărea, etapa a XXX-a, 8 iunie, FCM Dunărea-Sportul Studențesc.

După 12 etape din liga a II-a, FCM Dunărea ocupă locul 9 cu 12 puncte din 12 jocuri, 3 victorii, 3 egaluri, 6 înfrângeri, golaveraj 11-15.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal