FOTBAL: Juventus Toflea domină liga a IV-a juniori

2
În weekend-ul ce a trecut odată cu competiția seniorilor s-a reluat și liga a IV-a juniori. La fel ca în competiția seniorilor și la juniori există o echipă care s-a desprins în fruntea clasamentului. Liderul autoritar în liga a IV-a a juniorilor este Juventus Toflea, echipa care în prima etapă din retur a câștigat cu 3-0, meciul cu Bujorii Târgu Bujor, echipa din Târgu Bujor nu s-a prezentat la meci. Celelalte rezultate din prima etapă a returului din liga juniorilor sunt: Muncitorul Ghidigeni-Sporting Tecuci 1-3, Quantum Club Galați-Unirea Braniștea 3-2, Viitorul Costache Negri-Avântul Matca 1-3, Avântul Vânători-Gloria Ivești 2-2, Avântul Drăgănești-Metalosport 2-1, Sporting Liești a stat. 
După  15 etape din liga a IV-a juniori, Juventus Toflea conduce cu 53 de puncte, podiumul este completat de Muncitorul Ghidigeni cu 41 de puncte și Unirea Braniștea cu 40 de puncte. 
În etapa a XVII-a, sunt programate meciurile: sâmbătă, 16 martie, ora 12.30, Metalosport Galați-Juventus Toflea (stadionul Siderurgistul), ora 13.00, Bujorii Târgu Bujor-Victoria Independența, duminică, 17 martie, ora Sporting Liești-Avântul Drăgănești, Fulgerul Smulți-Avântul Vânători, Gloria Ivești-Muncitorul Ghidigeni, Sporting Tecuci-Quantum Club Galați, Unirea Braniștea-Viitorul Costache Negri, Avântul Matca-stă.
Echipa care va câștiga liga a IV-a juniori, va juca baraj de calificare în faza zonală a campionatului juniorilor A1, la precedenta ediție, campioana județului Galați a fost Juventus Toflea, iar barajul a fost pierdut în fața celor de la Victoria Cazasu (județul Brăila) cu 2-3 pe teren propriu și 0-3 la Cazasu.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal