FOTBAL: Pas greșit pentru lider în liga a IV-a juniori

7

Sâmbătă și duminică în deschiderea jocurilor din liga a IV-a seniori s-au disputat meciurile din etapa a XVII-a din liga a IV-a juniori. Etapa din weekend a fost plină de surprize, liderul detașat al ligii, Juventus Toflea a pierdut al doilea meci din acest sezon, 2-0 la Galați cu Metalosport, o altă surpriză a fost rezultattul meciului Gloria Ivești și Muncitorul Ghidigeni (echipa clasată pe locul 3), echipa din Ivești s-a impus cu 4-0. Celelalte rezultate din etapa a XVII-a au fost: Sporting Liești-Avântul Drăgănești 2-2, Bujorii Târgu Bujor-Victoria Independența 2-1, Fulgerul Smulți-Avântul Vânători 0-4, Sporting Tecuci-Quntum Club Galați 0-1, Avântul Matca a stat.

După XVII etape din liga a IV-a juniori, pe primul loc în clasament se menține campioana en-titre Juventus Toflea cu 53 de puncte, golaveraj 49-14, ”careul de ași” al juniorilor este completat de Unirea Braniștea 44 de puncte, Muncitorul Ghidigeni 41 și Metalosport cu 40 de puncte.

Etapa viitoare sunt programate meciurile: sâmbătă, 23 martie: Juventus Toflea-Sporting Liești, Quantum Club Galați-Gloria Ivești (ora 12.30, stadionul Siderurgistul), duminică, 24 martie: Avântul Matca-Unirea Braniștea, Viitorul Costache Negeri-Sporting Tecuci, Muncitorul Ghidigeni-Fulgerul Smulți, Avântul Vânători-Bujorii Târgu Bujor, Victoria Independența-Metalosport.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal