FUTSAL: Set și meci pentru United, 6-4 cu CFF Clujana Cluj Napoca

2

În etapa a XVII-a din liga I de futsal, United a trecut pe teren propriu cu 6-4 la pauză 1-1, de Clujana Cluj Napoca.  Prima parte a jocului de astăzi a fost echilibrată, United a început mai bine a ratat șansa de a deschide scorul la prima fază a meciului, Mihăiță Bâgu a trimis cu capul mingea în bară. După ratarea din primele secunde gălățenii au continuat să preseze, iar în minutul 5 același Bâgu mai timite o dată mingea în bară. La faza imediat următoare celei de a doua ratări a lui Bâgu pe contră cei de la Cluj deschid scorul. Gălățenii continuă jocul ofenisv iar în minutul 12, Ovidiu Tudose reușește egalarea. După egalare tot cei de la United au inițiativa în meci și ratează șanse bune de a marca prin: Băgu, Moldoveanu sau Iorga.

Partea a doua începe cu mai multă șansă pentru cei de la United, la prima fază a reprizei  în scunda 9 a primului minut, Andrei Apostol duce United în avantaj. Două minute mai târziu avantajul este dublat de Cătălin Ivan, apoi Emanuel Moldoveanu (minutul 12) înscrie pentru 4-1 și pentru liniștea băncii tehnice gălățene. Spre finalul meciului, minutul 16, cei de la Cluj scot portarul pentru a forța ofensiva, pierd posesia undeva în jumătatea celor de la United, solicită henț la Iorga, arbitrii lasă jocul să continue iar Andrei Apostol trimite în poarta goală pentru 5-1. La acest scor internaționalul Petrișor Toniță, lasă locul în poarta colegului său Bogdan Salichi, însă acesta nu stă prea mult în poartă dar încaseză un gol.  Ultima reușită gălățeană din acest joc partă semnătura lui Emilian Dodan în minutul 17. Cu un minut și câteva zeci de secunde înainte de finalul meciului, Salichi lasă locul în poartă ”veteranului” Alexandru Tănăsilă. Însă, Tănăsilă nu a avut parte de un final de joc liniștiti, a încasat 2 goluri pe fondul relaxării coechipierilor.

United: Petrișor Toniță, Bogdan Salichi, Alexandru Tănăsilă-portari
linia I: Daniel Iorga, Cătălin Ivan, Emanuel Moldoveanu, Mihăiță Bâgu (căpitan)
linia a II-a: George Buleandră, Andrei Apostol, Ovidiu Tudose, Alin Ilie
Rezerve: Emilian Dodan, Daniel Popliacă.
Antrenor: David Asandei.

Cu victoria de astăzi United urcă un loc în clasament, până pe locul 4 (cel puțin până va juca Progresul Focșani), cu 25 de puncte. Etapa viitoare, vineri, 15 martie, de la ora 18.00, United va juca pe terenul celor de la Dava Deva.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal