HANDBAL: Juniorii I de la CSS Galați încep astăzi turneul semifinal

6
Începând de astăzi și pănă duminică la Onești în sala ”Municipală”, se vor dispăuta meciurile din turneul I semifinal al juniorilor I, competiție la care orașul nostru este repreentat de juniorii I de la Clubul Sportiv Școlar Galați, antrenori Relu Druțu și Valeriu Basso. Echipa gălățeană va debuta în turneu miercuri, de la ora 18.00, când vor întâlni echipa Școlii Generale  nr. 3 din Adjud, județul Vrancea. Joi, de la ora 14.00, gălățenii vor juca cu cei de la Grup Școlar 1 Mai Ploiești, vineri, de la ora 18.00, vor juca cu Clubul Sportiv Școlar nr 2 din București, sâmbătă, de la ora 16.00, cu LPS Suceava iar ultimul meci din cadrul turneului gălățenii îl vor juca duminică, de la ora 11.00, cu LPS Iași. 
Pentru a juca în faza a II-a a turneului semifinal, juniorii gălățeni trebuie să ocupe unul din primele 4 locuri la finalul turneului. Faza a II-a, a turneului semifinal se va juca in perioada 19-21 aprilie, iar turneul final se va juca între 8-12 mai. 
Juniorii gălățeni au terminat prima fază de calificare a Campionatului Național, grupa B, pe locul 3 cu 12 puncte, 6 victorii, 4 înfrângeri, golaveraj 279-269. În grupă gălățenii i-au avut printre adversari pe cei de la Șc nr 3 Adjud, echipă care a terminat grupa pe primul loc, iar cele două echipe și-au împărțit victoriile la Galați a fost 37-29 iar la Adjud a fost 33-32.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal