HOCHEI: Adam Vylicil detronat din fruntea clasamentului marcatorilor

12
Pentru prima oară de la începerea grupei de baraj, hocheiștii gălățteni au fost detronați din fruntea clasamentului marcatorilor. În etapa din weekend, cei de la Steaua Rangers au susținut dubla cu Sportul Studențesc din baraj iar steliștii s-au impus cu 14-0 și 14-3. În meciurile cu Sportul, Ioan Timaru a acumulat nu mai puțin de 13 puncte și s-a instalat cu 31 de puncte pe primul loc în clasamentul marcatorilor, detronându-l pe dunăreanul Adam Vylicl care a acumulat 25 de puncte (13 goluri și 12 pase). Nici poziția a doua nu este prea sigură pentru Vylicil, un alt stelist, Mihai Georgescu și fostul dunărean Levente Elekeș acum la CS Școlar Miercurea Ciuc cu câte 23 de puncte, amenință poziția hocheistului ceh de la Dunărea.
Martin Person, suedezul de la Dunărea, cu 21 de puncte (14+7) a coborât până pe locul 5 în clasamentul marcatorilor, Radim Kristan liderul marcatorilor din Cupa României și din sezonul regulat al LNH, ocupă locul 8 în clasament cu 15 puncte (5+10), Cătălin Geru veteranul căpitan revenit de câteva meciuri pe gheață a acumulat în 5 jocuri 10 puncte (7+3) și se situează pe locul 19 în clasamentul marcatorilor. 
Ceilalți marcatori ai CSM Dunărea în barajul pentru semifinale sunt: Filip Randa 8 puncte (0+8), Marius Mărcuș 7 puncte (2+5), Adrian Irimia 6 puncte (3+3), Ciprian Țapu 5 puncte (1+4), Andrei Nuțu 3 puncte (1+2), Mircea Necula 2 puncte (2+0) și Zoltan Szogyor 1 punct. 
Altfel, la finalul săptămânii CSM Dunărea va juca una din ultimele duble din baraj la București cu Sportul Studențesc, meciurile se vor  juca sâmbătă, 9 martie, de la ora 14.00, și duminică, 10 martie, de la ora 18.00.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal