HOCHEI: Dublă cu Sportul pentru Dunărea în barajul pentru semifinale

5

Cu 3 etape înainte de finalul barajului pentru semifinale, 6 meciuri duble, hocheiștii de la Dunărea vor juca sâmbătă și duminică, la București jocurile cu Sportul din baraj, meciuri socotite simple pentru cei de la Dunărea. Sportul este ultima clasată în baraj cu 4 puncte, 3 din puncte fiind acumulate de ”studenți” după isprava din tur când au învins cu 2-4 Dunărea în primul meci de la Galați.

În acest sezon Dunărea și Sportul s-au întâlnit de 5 ori, Dunărea s-a impus de 4 ori, în sezonul regulat 11-5 la București și 7-2 la Galați, în baraj 12-4 la Galați iar în Cupa României, 10-1 la București, Sportul a învins Dunărea o singură dată 2-4, în baraj aceea fiind prima victorie a celor de la Sportul după mai bine de un an.

Jocurile cu Sportul sunt un bun prilej pentru Adam Vylicil, Marin Person și ceilalți marcatori gălățeni să revină în fruntea clasamentului marcatorilor, după ce au fost detronați de steliști în urma dublei cu Sportul.

Înaintea meciurilor de sâmbătă, de la ora 14.00 și duminică de la ora 18.00, Dunărea ocupă locul 3 în baraj cu 33 de puncte din 22 de jocuri, golaveraj 105-113, la 2 puncte de CS Școlar Miercurea Ciuc, echipă care se clasează pe locul 2, cu 35 de puncte, ultimul care asigură prezența în semifinalele LNH. Tot în acest weekend și tot la București, liderul grupei de baraj, Steaua Rangers întâlnește Progym Gheorgheni, locul 4 cu 26 de puncte din 20 de jocuri, dacă Steaua se impune în ambele jocuri, pentru ultimul loc în baraj se vor lupta Dunărea și CS Școlar Miercurea Ciuc.

Până la finalul barajului Dunărea mai are de jucat cu Steaua Rangers București, sâmbătă-duminică, 12-13 martie, la numai o zi distanșă de dubla cu Sportul, în meciurile cu militarii Dunărea este considerată echipa gazdă și Progym Gheorgheni, la finalul săptămânii viitoare, sâmbătă-duminică, 16-17, martie la Gheorgheni. CS Școlar Miercurea Ciuc mai are de jucat până la finalul barajului două duble cu Progym Gheorgheni şi una cu Steaua iar Progym cele două cu CSȘ Miercurea Ciuc și una cu Dunărea.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal