HOCHEI: Dunărea joacă calificarea în semifinale la Gheorgheni

6
Pentru a ajunge în semifinalele LNH, fază a competiției din care nu a lipsit în ultimele două sezoane, hocheiștii de la Dunărea trebuie să căștige în timp regulamentar cele două jocuri rămase de disputat din baraj cu Progym dar și să aibă parte de un joc al rezultatelor favorabil, Steaua să câștige unul din cele două jocuri pe care le are disputat la Miercurea Ciuc cu CS Școlar. 
În acest sezon Dunărea și Progym s-au întâlnit de 4 ori, Dunărea s-a impus de două ori, în meciurile tur din baraj 6-4 și 7-2 iar Progym s-a impus în ambele meciuri din sezonul regulat, la Gheogheni a câștigat cu 11-2 iar la Galați au câștigat 5-4 după loviturile de departajare. Înaintea ultimelor jocuri din baraj, Dunărea ocupă locul 2 ( care asigură prezența în semifinale) cu 42 de puncte, golaveraj 139-128, din 26 de jocuri, Progym ocupă locul 4 cu 32 de puncte, golaveraj 113-94, din 24 de jocuri iar adversara dunărenilor pentru ultimul loc în semifinale, CS Școlar Miercurea Ciuc este pe 3 cu 38 de puncte, golaveraj 107-106, din 24 de jocuri.
Meciurile de la Gheorghni sunt ultimele din turul de forță al dunărenilor 6 meciuri în 9 zile, toate meciurile susținute în deplasare. Dacă nu vor obține calificarea în semifinale pentru dunăreni sezonul se va termina, pentru că nu se vor organiza meciuri de clasament pentru locurile 5-7, dacă se vor califica în ”careul de ași” al LNH, Geru și compania vor întâlni adversarul tradițional al gălățenilor din semifinale, Sport Club Miercurea Ciuc. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal