HOCHEI: Dunarea-Steaua, în finala mică a CN U 18

3
Ritmul infernal în care au susținut ultimele  meciuri din sezonul regulat al CN U 18 a continuat și luni pentru juniorii mari de la CSM Dunărea când au susținut la Gheorheni, două jocuri restante din turneele anterioare cu Progym Gheorgheni. Ambele jocuri au fost câștigate de gazde, harghiteni s-au impus cu 10-2 (3-1, 4-1, 3-0) în primul meci, pentru Dunărea au marcat: Anton Cristian Popa din pasa lui Marius Răileanu și Mihai Horghidan și 10-4 (2-0, 3-1, 5-3)  în cel de al doilea, pentru Dunărea au marcat: Anton Cristian Popa din pasa lui Marius Răileanu, Gabriel Spiridon (2) asistat de Anton Cristian Popa și Marius Răileanu, și Șteafan Alex Pitariu.
În urma rezultatelor din cele 5 turnee din Campionatul Național U 18, echipa U 18 de la CSM Dunărea ocupă locul 4 în clasament cu 21 de puncte, 6 victorii, 13 înfrângeri, golaveraj 65-105, și va juca în finala mică a campionatului U 18 cu echipa de pe locul 3, Steaua București, echipă cu 30 de puncte. Atât Dunărea cât și Steaua mai au de jucat câte o restanță, Dunărea cu CS Școlar Miercurea Ciuc, Steaua cu Progym Gheorgheni, dar rezultatele celor două meciuri nu pot influența ierarhia finală. 
Finala mică a CN U 18 se va disputa după sistemul cel mai bun din trei jocuri, primul meci pe terenul CSM Dunărea, celelalte două pe terenul steliștilor. Dunărea și Steaua s-au întâlnit în acest sezon de 5 ori, Dunărea s-a impus de două ori, 5-0 în primul turneu de la Gheorgheni și 4-3 după prelungiri în turneul de la Galați, iar Steaua s-a impus de 3 ori, de două ori 9-4 iar un meci s-a terminat 2-1 pentru steliști după loviturile de departajare.    

Cele două echipe s-a întâlnit și sezonul trecut tot în aceiași fază a competiției (finala mică), Steaua s-a impus cu 2-0 la general după 3-1 la Galați și 4-3 după prelungiri la București. Jocurile din finala mică se vor disputa la date ce urmează a fi stabilite de FRHG.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal