HOCHEI: Dunărea termină sezonul pe locul 5

3
După înfrângerile de la Gheorgheni din weekend, hocheiștii de la Dunărea au ratat calificarea în emifinale pentru prima oară în ultimii trei ani. Luni și marți, la Miercurea Ciuc, CS Școlar și Progym Gheorgheni au jucat ultimele meciuri din barajul pentru semifinale în care s-a stabilit și ierarhia finală în barajul pentru semifinale dar și clasamentul final din LNH, pentru locurile 5-7. CS Școlar Miercurea Ciuc s-a impus în ambele jocuri cu Progym, 4-1 și 2-1 și a terminat barajul pe locul 2, ultimul care asigură calificarea în semifinalele LNH. Dunărea a terminat barajul pentru semifinale pe locul 3 cu 43 de puncte, golaveraj 145-138, la 7 puncte distanță de locul 2, iar în clasamentul general al LNH, se claseaă pe locul 5 imediat după echipele participante în semifinale.
Cele 7 puncte care separă echipa gălățeană de al treilea sezon consecutiv în semifinale au fost pierdute de gălățeni pe teren propriu astfel: cu Sportul 2-4 în baraj, cu Progym din sezonul regulat 4-5 și CS Școlar Miercurea Ciuc 2-4 în baraj. 
Ultima clasare pe locul 5 în LNH a celor de la CSM Dunărea a fost în sezonul 2009-2010, când au disputat play-off pentru locul 5 cu Sportul Studențesc, în sezoanele 2010-2011 și 2011-2012 au jucat în semifinală cu Sport Club Miercurea Ciuc apoi în finla mică cu Steaua București. Ultima clasare mai sus de locul 4 a gălățenilor a fost în ediția 2010 a Cupei României (disputată în 2011, la Brașov) când în finala mică Dunărea a învins Steaua cu 4-3 și a cucerit medalia de bronz.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal