HOCHEI: Dunărea U 18 luptă pentru medalia bronz la București

5

Federația Română de Hochei a stabilit datele de disputare a meciurilor din finala mică a Campionatului Național U 18. Astfel, cele 3 meciuri pentru medalia de bronz în campionatul juniorilor mari se vor disputa la începutul lunii aprilie, primul meci se va juca luni, 8 aprilie, meciul doi marți, 9 aprilie, iar ultimul meci dacă va fi cazul miercuri, 10 aprilie. Toate cele 3 meciuri se vor disputa la București în patinoarul „Mihai Flamaropol”, deși primul meci trebui a să se dispute la Galați, dar cum patinoarul „Dunărea” nu mai are gheață de la începutul lunii februarie, meciurile se vor disputa la București.

În clasamentul CN U18, Dunărea a terminat sezonul regulat pe locul 4 cu 21 de puncte din 19 jocuri, 6 victorii, 13 înfrângeri, golaveraj 65-105, steliștii au terminat pe 3 cu 30 de puncte. Meciul restant cu CS Școlar Miercurea Ciuc de la turneul 3 de la Miercurea Ciuc, a fost anulat de FRHG pentru că nu mai poate influența ierarhia la finalul sezonului regulat.  

Echipele U 18 de la Dunărea și Steaua s-au întâlnit în acest sezon de 5 ori, de două ori s-au impus dunărenii, 5-0 la turneul de la Gheorgheni și 4-3 după prelungiri la turneul de la Galați, steliștii s-au impus în celelalte 3 meciuri, de două ori cu 9-4 iar un meci s-a terminat 2-1 după prelungiri. Cele două echipe s-a întâlnit și sezonul trecut tot în aceiași fază a
competiției (finala mică), Steaua s-a impus cu 2-0 la general după 3-1
la Galați și 4-3 după prelungiri la București.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal