HOCHEI: Dunărea U 18 a pierdut la penalty-uri derby-ul cu Steaua

4

Nici juniorii mari de la CSM Dunărea nu au avut mai mult succes astăzi în ultima zi din turneul 5 din Campionaul Național U 18, de la Gheorgheni. Hocheiștii pregătiți de Marius Trandafir au pierdut 1-2 (1-0, 0-1, 0-0, 0-0, 0-1), după loviturile de departajare, meciul cu rivala la medalia de bornz Steaua București. Dunărenii au deschis scorul în minutul 15, prin Marius Alex Răileanu asistat de Gabriel Spiridon Nicole Horghidan, iar steliștii au egalat în minutul 9 al părții secunde. În partea a treia și în prelungiri nu s-a marcat deloc, iar la loviturile de departajare, Dunărea a înscris o singură dată prin Marius Alex Răileanu în timp ce steliștii au înscris de două ori, pentru Dunărea au ratat Alex Munteanu Anton Popa Cristian.

La turneul de la Gheorgheni, ultimul de dinaintea finalelor, Dunărea a jucat 4 meciuri, au obținut o victorie, 9-2 cu Husky București, două meciuri au fost pierdute după timpul regulamentar, 3-4 cu Progym Gheorgheni și 1-2 cu Steaua, iar un meci a fost pierdut 1-12 cu CS Școlar Miercurea Ciuc.

Deși turneul de la Gheorgheni s-a terminat, juniorii mari de la Dunărea rămân la Gheorgheni pentru că mâine, luni, 4 martie, de la ora 17.00, vor juca restanța din turneul 3 cel de la Galați cu Progym Gheorgheni.

După 15 jocuri din CN U18, CSM Dunărea ocupă locul 4 în clasament cu 21 de puncte din 15 jocuri, 5 victorii, 2 victorii în prelungiri, 5 înfrângeri, 3 înfrângeri în prelungiri. După disputarea meciurilor din sezonul regulat, echipele din CN U18 vor juca în play-off, primele două clasate vor juca finala mare iar echipele de pe locurile 3-4 vor juca în finala mică. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal