HOCHEI: Dunărenii pe primele locuri în clasmanetul portarilor și al eliminărilor din baraj

16
La fel ca în clasamentul marcatorilor din baraj, hocheiștii de la Dunărea sunt primii și în ierarhia portarilor dar și în clasamentul eliminărilor. În clasamentul portarilor, Radu Viorel (foto), conduce cu 324 de șuturi apărate în 14 jocuri și un total de 811 minute jucate în baraj. Urmăritorul lui Radu Viorel, stelistul Adrian Catrinoi, a salvat 210 șuturi în baraj și nu mai poate pune probleme portarului gălățean în a-și adjudeca titlul neoficial de cel mai bun portar din barajul pentru semifinale. Celălalt portar de la Dunărea, Lucian Hangan, a bifat etapele trecue primele minute în baraj, Hangan a apărat porta dunărenilor 31 de minute și a parat 7 șuturi. 
Și într-un clasament al minutelor de eliminare acumulate în barajul pentru semifinale, hocheiștii de la Dunărea sunt pe primele locuri, cele mai multe minute de eliminare au fost acumulate de Marius Mărcuș 73, acesta este urmat de Valentin Vlase cu 51 de minute și stelistul Alexandru Munteanu cu 43 de minute. Alți hocheiști gălățeni cu minute multe de penalizare sunt: Filip Randa 38, Mircea Necula și Istvan Veress câte 20 de minute. 
Altfel, CSM Dunărea va juca ultimele două meciuri din baraj, sâmbătă, de la ora 17.00, și duminică, de la ora 11.00, la Gheorgheni cu Progym. Pentru a ajunge în semifinale, Dunărea trebuie să câștige ambele jocuri cu Progym iar CS Școlar Miercurea Ciuc să piardă un joc din două cu Steaua.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal