HOCHEI: Gladiatorii dau ultimele asalturi pentru medalie în Superliga U 12 la București

10
foto:hocheigalati.com

În perioada 15-17, martie, patinoarul ”Mihai Flamaropol” din București va găzdui meciurile ultimului turneu din Superliga U 12, turneu în care gladiatorii dau lupte decisive pentru o medalie. Turneul de la București va fi deschis vineri, 15 martie, de la ora 20.30 de jocul dintre Steaua București și Gladiators Dunărea. Sâmbătă, gladiatorii lui Cristi Munteanu au programate 2 meciuri, primul de la ora 8.30, cu CS Școlar  AS Bucin Gheorgheni iar cel de al doilea de la ora 16.00, cu CS Școlar Gheorgheni. Și ziua de duminică va fi una plină pentru juniorii gălățeni, de la ora 8.30, vor juca cu CS Școlar Miercurea Ciuc I iar de la ora 16.00, este programat ultimul meci din turneu pentru gladiatori, în care vor întâlni CS Școlar Miercurea Ciuc II. 

După primele 2 turnee din Superliga U 12, Gladiators Dunărea ocupă locul 3 (loc în clasament de pe care gladiatorii pot câștiga medalia de bronz) cu 12 puncte din 7 jocuri, golaveraj 27-40, la 4 puncte dar și un joc mai puțin de CS Școlar Miercurea Ciuc II, principala adversară pentru bronz. 
La turneul de la București nu se vor disputa toate meciurile programate inițial, echipele din Harghita vor juca doar meciurile cu Dunărea și Steaua, jocurile dintre ele le vor juca în perioada 20-22, martie în Harghita. Deși este ultimul turneu din Superliga U12, gladiatorii vor mai avea de disputat 3 meciuri restante de la primul turneu.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal