HOCHEI: Gladiatorii se apropie de medalie în Superliga U 12

8
foto:hocheigalati.com

La finalul săptămânii trecute hocheiștii juniori U 12 și U 14 au susținut o parte din meciurile restante din Superliga U 12 și U 14. Gladiatorii lui Cristi Munteanu s-au deplasat la București unde au susținut 3 meciuri restante cu echipele U 12 și U 14 de la Steaua Rangers București. Cel mai important meci al miniturneului de la București a fost cel de la categoria U 12, unde gladiatorii sunt apropae de a câștiga medalia de bronz, jocul cu Steaua U 12 a fost câștigat de gălățeni cu 4-3. Victoria din capitală apropie echipa gălățeană de medalia de bornz în Superliga U 12, în clasament locul 3 este ocupat de CS Școlar Miercurea Ciuc II cu 19 puncte din 14 jocuri iar gladiatorii sunt pe 4 cu 18 puncte din 13 jocuri. Până la finalul Superligii U 12, Gladiators Dunărea mai are de disputat două restanțe, una cu campioana CS Școlar Miercurea Ciuc I și unul o adevărată finală pentru medalia de bronz cu CS Școlar Miercurea Ciuc II.

Prima victorie în Superliga U 14

Tot la București gladiatorii au jucat și  cele 2 restanțe cu Steaua Rangers din Superliga U 14, iar victoriile au fost împărțite, în primul meci s-au impus steliștii cu 7-4 iar al doilea a fost câștigat de gălățeni cu 4-3. Victoria cu Steaua este prima din Superliga U 14 pentru Gladiators Dunărea Galați. În clasamentul Superligii U 14, gladiatorii ocupă locul 6 din 6 cu 3 puncte din 13 jocuri. Până la finalul Superligii gălățenii mai au de jucat 2 meciuri restante unul cu campiona virtuală Hochei Sport Club Miercurea Ciuc și unul cu virtuala vicecampionă, CS Școlar Miercurea Ciuc.
Participare la Riga Cup 2013 
Altfel, la finalul săptămânii între 29 martie și 1 aprilie, echipa U 13 de la Gladiators Dunărea Galați va participa la ediția din acest an a turneului internațional ”Riga Cup” din capitala Letoniei, Riga.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal