HOCHEI: Gladiators Dunărea termină fără victorie turneul de la Miercurea Ciuc

4

Ultima zi de turneu din Superliga U 14 a adus o nouă înfrângere pentru juniorii de la Gladiators Dunărea Galați. Astăzi, hocheiștii pregătiți de Cristi Munteanu au  pierdut 7-15 (3-5, 2-4, 2-6) jocul cu Bikak Târgu Secuiesc, pentru Dunărea au marcat: Petrică Dragoș 4, Denis Diaconu 2 și Alexandru Diaconu 1. În turneul de la Miercurea Ciuc, gladiatorii au mai jucat cu CS Școlar Miercurea Ciuc, viceliderul Superligii, meci pierdut de gălățeni  0-18 (0-4, 0-6, 0-8) și cu liderul Superligii, Hochei Sport Club Miercurea Ciuc, meci pierdut de gladiatori 0-40 (0-13, 0-10, 0-17)
.

Înfrângerea din meciul cu echipa din Târgu Secuiesc este cea de a XI-a pentru gladiatori din tot atâtea jocuri, care ocupă ultimul loc în Superliga U 14 cu 0 puncte, golaveraj 25-186, dar pentru micuții hocheiști pregătiți de Cristi Munteanu, Superliga U 14 este de pregătire pentru Superliga U12, competiție în care gladiatorii au șasnse reale de a câștiga o medalie. Deși turneul de la Miercurea Ciuc a fost ultimul din Superliga U 14 , Dunărea Gladiators mai are de jucat 4 meciuri restante din turneele anterioare, 2 cu Steaua București și câte unul cu CS Școlar Miercurea Ciuc și Hochei Sport Club Miercurea Ciuc.

Până la finalul sezonului, Gladiators Dunărea, mai are de jucat meciurile din ultimul turneu din Superliga U12, restanțele din Superliga U 12 dar și meciurile de la ediția a VIII-a de la ”Riga Cup” din capitala Letoniei, Riga.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal