HOCHEI: Înfrângeri pe linie pentru juniorii gălățeni

9

După închiderea patinoarului, echipele de hochei de la CSM Dunărea s-au pregătit pe unde au putut pentru ultima parte a sezonului juvenil hocheistic. Astăzi în prima zi din ultimele turnee din Superliga U14 și Campionatul Național U 18, rezultatele închiderii patinoarului la jumătatea sezonului competiţional s-au văzut din plin, echipele gălățene au pierdut pe linie meciurile disputate. 

Primul meci al zilei în Superliga U14 la Miercurea Ciuc, Gladiators Dunărea a pierdut 0-18 (0-4, 0-6, 0-8) meciul cu echipa de pe locul 2 din Superliga U 14, CS Școlar Miercurea Ciuc. Câteva ore mai târziu, gladiatorii au pierdut din nou 4-12 (1-7, 1-4, 1-1) cu CS Școlar Gheorgheni, pentru Gladiators au marcat: Remus Gheorghe asistat de Dragoş Petrică, Dragoş Petrică (3) din pasa lui Marian Buholtanu,


În campionatul U 18 la Gheorgheni, juniorii mai au luptat eroic în faţa urşilor harghiteni de la Progym Gherogheni şi au pierdut în prelungirile patidei. Băieţii lui Marius Trandafir au pierdut 3-4 (0-1, 0-1, 3-1, 0-1) în prelungiri, după ce au revenit de la 1-3. Pentru Dunărea au marcat: Anton Cristian Popa din pasa lui Gabriel Spiridon, pentru 1-2, Gabriel Spiridon, pentru 2-3 şi Alexandru Pitariu din pasa lui Gabriel Spiridon, pentru 3-3.

Mâine de la ora 8.00, Dunărea U 18 va juca cu Husky Bucureşti primul meci al zilei, iar de la ora 15.30 vor întâlni liderul neînvins al campionatului, CS Şcolar Miercurea Ciuc. Gladiators Dunărea au programat un singur meci sâmbătă, de la ora 7.30  cu liderul Superligii U 14, Hochei Sport Club Miercurea Ciuc.

 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal