HOCHEI: ”Legiunea străină” de la Dunărea păstrează speranța aprinsă penru semifinale, după victoria cu Steaua

3

Hocheiștii de la Dunărea au câștigat al doilea meci de ”acasă” din dubla cu Steaua și păstrează ceva șanse de a se califica în semifinalele LNH. În cel de al doilea meci de la București, Dunărea a trecut de Steaua Rangers cu 7-2 (2-0, 4-2, 1-0), 6 din cele 7 goluri fiind marcate de ”legiunea străină”. La fel ca ieri, dunărenii au început bine meciul și au făcut 2-0 rapid, prin golurile lui Adam Vylicil asistat de Martin Person și Patrick Rosemberg și Martin Person cu Radim Kristan, acesta fiind și scorul primei pauze. În partea a doua primii au marcat steliștii, la fel ca ieri, însă, asemănările cu meciul de ieri se opresc aici, pentru că dunărenii nu au mai ”beneficiat” de minutele de eliminare de ieri și au trecut la marcat goluri. Cel care a dat semnalul revenirii dunarenilor a fost veteranul Cătălin Geru cu Radim Kristan, apoi legiunea străină de la Dunărea contiună recitalul ofenisv, au marcat: Patrick Rosemberg cu Adam Vylicil și Martin Person, Adam Vylicl cu Patrick Rosemberg și Martin Person, Martin Person cu Adam Vylicil și Filip Randa. În ultima repriză dunărenii au marcat o singură dată prin Radim Kristan din pasa lui Patrick Rosemberg
Șanse mici de semifinale ! 
Chiar dacă au câștigat dunărenii păstrează șanse mici de a se califica în semifinale, în clasamentul grupei de baraj Dunărea ocupă locul 2 cu 42 de puncte, 4 puncte mai mult decât principla urmăritoare CS Școlar Miercurea Ciuc dar și 3 meciuri în plus. Pentru a ajunge în semifinalele LNH, dunărenii trebuie să câștige dubla de sâmbătă-duminică, de la Gheorgheni cu Progym iar echipa secundă din Ciuc să câștige maximum 3 din cele 5 meciuri pe care le mai are de disputat. Harghitenii mai au de jucat 2 meciuri cu Steaua la Ciuc și 3 cu Progym Gheorgheni, ultimele două meciuri cu Progym se vor juca la Miercurea Ciuc. 
Dacă nu vor prinde un loc în semifinale, după meciurile cu Progym, sezonul se va termina pentru CSM Dunărea, pentru că nu se vor juca meciuri de clasament, play-off pentru locurile 5-7.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal