HOCHEI: Marți și miercuri, Dunărea joacă ”acasă” cu Steaua Rangers în barajul pentru semifinale

0
Turul de forță cu 6 meciuri în 9 zile al hocheiștilor de la Dunărea continuă marti și miercuri, la București cu ultima dublă ”de acasă” din barajul pentru semifinalele LNH, cu Steaua Rangers București. Deși gălățenii sunt considerați gazde, meciurile cu Steaua se vor juca la București pentru că patinoarul din Galați este închis de aproape o lună. Jocurile de marți și miercuri sunt abordate de pe poziții diferite de cele două echipe, oaspeții de conjuctură, Steaua, sunt calificați în semifinalele LNH de pe primul loc în timp ce Dunărea ocupă locul 2 (poziție care asigură prezența în semifinale) cu 39 de puncte din 24 de jocuri, dar poziția dunărenilor este vânată de CS Școlar Miercurea Ciuc și Progym Gheorgheni, echipa din Miercurea Ciuc are 35 de puncte din 22 de jocuri iar Progym 29 de puncte din 22 de jocuri.
Dunărea și Steaua s-au întâlnit în acest sezon de 5 ori, Dunărea s-a impus de 2 ori chiar la București în meciurile tur din barajul pentru semifinale 4-2 și 7-6 în schimb steliștii s-au impus în sezonul regulat 6-0 și 5-2 cât și în finala mică a Cupei României, 3-1.   
În paralel cu Dunărea-Steaua la Gheorgheni se joacă dubla dintre Progym și CS Școlar Miercurea Ciuc, la fel ca dubla de la București, meciurile de la Gheorghi sunt decisive pentru acederea în semifinalele LNH. 
Pe lângă dubla cu Steaua până la finalul barajului pentru semifinale, Dunărea va mai juca cu Progym la Gheorgheni, sâmbătă-duminică, 16-17 martie, de la orele 17.00 respectiv 11.00.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal