HOCHEI: Progym-Dunărea 4-3 pentru CSȘ Miercurea Ciuc

4

Progym și Dunărea s-au încurcat reciproc în tentativa lor de a ajunge în semifianlele LNH. În ultimul meci din dubla de la Ghorgheni, cele două echipe au avut nevoie de prelungiri pentru a afla echipa câștigătoare, la final s-a impus Progym cu 4-3 (1-3, 2-0, 0-0, 1-0). Egalul de la finalul celor 60 de minute le este favorabil celor de la CS Școlar Miercurea Ciuc care au nevoie de o victorie în 3 meciuri pentru a juca în semifinalele LNH cu prima echipă de la Miercurea Ciuc, Hochei Sport Club.

Dunărenii au început bine acest ultim meci al sezonului, au condus la prima pauză cu 3-1,  au marcat Martin Person din pasa lui Adam Vylicil, Filip Randa cu Adrian Irimia și din nou Martin Person din pasa lui Adrian Irimia. În celelalte două reprize, au marcat doar cei de la Gheorgheni, au eglat la 3 în partea secundă iar ultima repriză s-a încheiat 0-0.

Cu puncul acumulat astăzi CSM Dunărea ajunge la 43 de puncte, golaveraj 145-138, din 28 de jocuri, cu 2 puncte mai mult decât CS Școlar Miercurea Ciuc, echipă care mai are de jucat 3 meciuri până la finalul barajului pentru semifinale, unul cu Steaua și două cu Progym. Pentru prima oară în ultimii doi ani, CSM Dunărea rămâne în afara careului de ași al LNH, cauzele ratării semifinalelor sunt multiple de la pornirea instalației de gheață foarte târziu la închiderea foarte devreme, la care se adaugă și eșecurile de pe teren propriu cu Sportul !!, Progym și CSS Miercurea Ciuc.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal