HOCHEI: Semifinale vis îndepărtat pentru Dunărea

7

Duelul indirect pentru ultimul loc în semifinalele LNH dintre CSM Dunărea și CS Școlar Miercurea Ciuc, a fost câștigat de echipa din Miercurea Ciuc. Ambele echipe au susținut astăzi jocuri decisive pentru calificarea în semifinale, dar numai echipa din Miercurea Ciuc a câștigat. În primul meci al zilei, CSȘ Miercurea Ciuc a trecut pe teren propriu de Steaua Rangers cu 5-2 iar Dunărea a pierdut 6-3 (2-1, 2-1, 2-1), cu Progym Gheorgheni, deși gălățenii erau obligați să câștige pentru a rămâne în cursa pentru semifinale.

La Gherogheni, gălățenii au început destul de greu, au marcat primul gol pe finalul primei părți la scorul 2-0 pentru Progym, pentru Dunărea a marcat Martin Person din pasa lui Ciprian Țapu. Celelalte două reprize s-au disputat după același scenariu, harghitenii au marcat de două ori iar dunărenii au replicat cu câte un gol. Pentru Dunărea au marcat: Adrian Irimia (ex-stelistul a egalat la 2) și Patrick Rosemberg asistat de Adam Vylicil și Istvan Verss.

După înfrângerea de astăzi Dunărea rămâne pe locul 2 în clasamentul grupei de baraj cu 42 de puncte, un punct mai mult decât CS Școlar Miercurea Ciuc dar și 2 jocuri mai mult disputate. Dunărenii mai au șanse doar teoretice de a ajunge în semifinale, trebuie să câștige meciul 2 de mâine de la ora 11.00 cu Progym iar CS Școlar Miercurea Ciuc să piardă toate cele 3 meciuri pe care le mai are de disputat, unul cu Steaua și 2 cu Progym.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal