HOCHEI: Trei juniori gălățeni în lotul pentru Campionatul Mondial U18

3
În perioada 31 martie-6 aprilie, în Estonia la Talin, se va  disputa ediția din 2013 a Campiontului Mondal U 18, Divizia a II-a, grupa A. Din lotul echipei naționale a României, echipă care va participa la competiția din Estonia, fac parte și trei hocheiști legitimați la Clubul Sportiv Municipal Dunărea Galați. Pe lângă Gabriel Spiridon și Anton Cristian Popa, jucători care au evoluat împreună cu echipa Phoenix în campionatul U 18 al Ungariei, din lotul lărgit al echipei naționale a României mai face parte și Alin Daniel Rusu
Zilele trecut echipa națională U 18 a susținut două meciuri de verificare în Serbia, iar în cele două meciuri, colegii de linie Popa și Spiridon au reușit să se facă remarcați, în primul meci a marcat Anton Cristian Popa din pasa lui Gabriel Spiridon iar in al doilea meci a marcat Spiridon din pasa lui Popa.  
La comptetiția din Estonia, echipa U 18 a României se va lupta pentru promovarea în Divizia I grupa B cu echipele naționale similare ale: Lituaniei, Ungariei, Marii Britanii, Croației și Estoniei. Primul meci la CM U 18 echipa României îl va juca, duminică, 31 martie, de la ora 13.00 (ora locală) cu Croația. 
Gabriel Spiridon și Anton Cristian Popa, au evoluat împreună cu echipa națională U 18, numită și Phoenix în campionatul Ungariei iar, Gabriel Spiridon, a jucat 14 meciuri, a acumulat un total de 7 puncte, 4 goluri și 3 pase, iar Anton-Cristian Popa, a jucat 15 meciuri și a acumulat 4 puncte, 2 goluri și 2 pase. 

În Campionatul Național U 18, CSM Dunărea va juca în finala mică a campionatului cu Steaua București, după sistemul cel mai bun din 3 meciuri, toate cele trei meciuri din finală se vor juca la București. Dunărea U 18 mai are de jucat și un meci restant din sezonul regulat cu CS Școlar Miercurea Ciuc.

  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal