HOCHEI: Victorie la scor pentru Dunărea, 18-3 cu Sportul Studenţesc

2
Meciul doi din barajul pentru semifinale de pe terenul celor de la Sportul Studenţesc a fost câştigat categoric de Dunărea cu 18-3 (8-0, 2-2, 8-1). În jocul de astăzi, dunărenii şi-au atins toate ţintele propuse, pe lângă cele 3 puncte câştigate, dunărenii au revenit în fruntea clasamentului marcatorilor din baraj. 
Cele 18 goluri de astăzi au fost marcate de: Martin Person 5, Adam Vylicil 2, Partick Rosemberg 2, Radim Kristan 2, Cătălin Gru 2, Marius Mărcuş 1, Ciprian Ţapu 1, Adrian Irimia 1, Zoltan Szogyor 1, Istvan Vers 1. La capitolul pase cei mai buni au fost: Adam Vylicil şi Patrick Rosemberg câte 5, Marius Mărcuş şi Cătălin Geru câte 3, Filip Randa şi Ciprian Ţapu câte 2, Adrian Irimia, Zoltan Szogyor, Andrei Brandabur, Martin Person 1, Radim Kristan şi Mircea Necula câte 1. Din lotul gălăţenilor nu au punctat astăzi cei doi portari Radu Viorel şi Lucian Hangan, dar şi Valentin Vlase , care a adunat un număr de 37 de minute de penalizare după mai multe infracţiuni. Tot în jocul de astăzi dunărenii au marcat cele mai multe goluri în acest sezon, precedentul “record” era de 12 goluri marcate tot celor de la Sportul. 
În clasamentul barajului pentru semifinale, Dunărea a urcat pe locul 2 cu 39 de puncte, golaveraj 130-118, la 4 puncte distanţă de CS Şcolar Miercurea Ciuc, dar echipa din Harghita are 2 meciuri mai puţin disputate. După doar o zi de pauză, marţi şi miercuri, dunărenii vor juca tot la Bucureşti dubla foarte importantă cu Steaua Rangers, meciuri în care Dunărea este considerată echipa gazdă.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal