VOLEI: Junioarele de la ACSV Donaris joacă calificarea în semifinale la sala ”Siderurgistul”

31
De vineri până duminică în sala de volei din complexul ”Siderurgistul” se va desfășura turneul din sferturile de finală din cadrul Campioantului Național de Junioare, competiție organizată de clubul gălățean de volei ACSV Donaris. Alături de echipa pregătită de Nelu Ivanov şi Irina Deju, la turneu vor participa alte 3 echipe: ACS Juvenil Brașov, CNMB Râmnicu Vâlcea și CSȘ 5 București.  
Turneul va fi deschis vineri, de la ora 14.00, de jocul dintre CSȘ 5 București și ACS juvenil Brașov, tot vineri dar de la ora 16.00, gazdele de la Donaris vor juca cu CNMB Râmnicu Vâlcea. Sâmbătă, de la ora 14.00, CSȘ 5 București va juca cu CNMB Râmnicu Vâlcea iar de la ora 16.00, Donaris va întâlni Juvenil Brașov, duminică în ultima zi de turneu de la ora 10.00, se va juca CNMB Râmnicu Vâlcea-Juvenil Brașov iar de la ora 16.00, Donaris-CSȘ 5 București. 

ACSV Donaris a terminat sezonul regulat pe locul 3 în seria B cu 12 puncte din 8 jocuri, 4 victorii, 4 înfrângeri, setaveraj 14-16, cea mai de temut echipă din turneu este CNMB Râmnicu Vâlcea care a terminat sezonul regulat fără înfrângere în seria D cu 18 puncte, setaveraj 18-2, o altă adversară pentru Donaris pentru unul din cele două locuri care asigură prezența la turneul semifinal este echipa din Brașov, ACS Juvenil a terminat sezonul regulat pe locul 2 în seria C cu 15 puncte, setaveraj 17-12 iar CSȘ 5 București a terminat sezonul regulat pe locul 5 în seria D cu 5 puncte, setaveraj 11-19.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal