BASCHET: CSU Galați și-a aflat adversarii de la turneul semifinal

4

După disputarea meciurilor din ultima etapă din faza a II-a din liga I, baschetbaliștii de la CSU Galați au aflat adversarii cu care se vor înfrunta pentru un loc la turneul final de promovare în Liga Națională Masculină. Singura necunoscută în componența celor 6 echipe care vor juca în semifinale era locul 3 din seria gălățenilor, loc care a fost prins de cei de la Vabova Sfântu Gheorghe, gruparea din Covasna a câștigat cu 20-0, prin neprezentare, jocul cu CSU II Ploiești și a obținut calificare în semifinale.
 

Celelalte adversare ale „studenților” din semifinale sunt: CSA Steaua București, Vabova Sfântu Gheorghe, din seria I și Concordia Chiajna, CSU Știința București și Politehnica Iași, din seria a II-a. Faza semifinală se va juca în două turnee, turneul 1 se va disputa în perioada 4-5 mai, iar al doilea se va disputa între 17 și 19 mai, în locații ce urmează a fi stabilite de FR Baschet. La turneul final se califică primele 4 clasate din turneul semifinal. CSU Galați este una din echipele care în ultimii ani a participat în mod constant la turneele de promovare în prima ligă, dar de fiecare dată au ratat promovarea.

Adversarele de la turneul semifinal nu sunt necunoscute pentru CSU Galați, cu 3 din  cele 5 echipe s-a întâlnit în una din cele două faze ale ligii I, iar rezultatele obținute au fost: cu CSA Steaua București, „studenții” au pierdut ambele meciuri, la Galați a fost 65-85 iar la București 53-114, cu Vabova Sfântu Gheorghe victoriile au fost împărție, la Galați a câștigat CSU cu 100-63 iar la Sfântu Gheorghe, Vabova s-a impus cu 100-95 după prelungiri, cu Poli Iași fiecare echipă și-a câștigat meciul de acasă, la Iași s-a impus Politehnica cu 95-78 iar la Galați învingătoare a fost CSU cu 80-59. Duelurile cu Concordia Chiajna și CSU Știința București vor fi în premieră pentru CSU Galați în acest sezon.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal