FOTBAL: Agrojor Jorăști și Avântul Valea Mărului lideri în liga a V-a Galați

85
În liga a V-a Galați, Campiontul Județean de Seniori, s-a disputat în weekend etapa a XIII-a. În seria I a fost programat derby-ul dintre liderul Agrojor Jorăști și Flacăra Pechea, meci încheiat cu victoria celor de la Jorăști cu 2-1. Celelalte rezultate din seria I au fost: Victoria Băleni-Prutul Vlădești 1-3, Mălina Smârdan-Voința Șivița 9-2 și Petrolul Schela-AS Cuca 1-0, Voința Cișmele a stat. În clasament Agrojor Jorăști s-a distanțat la 10 puncte de locul 2, echipa din Jorăști conduce cu 31 de puncte din 12 jocuri, pe locul 2 se situează Flacăra Pechea 21 de puncte din 11 jocuri iar locul 3 este ocupat de Voința Cișmele cu 21 de puncte din 10 jocuri. 
În seria a II-a, liderul Avântul Valea Mărului s-a impus la Cosmești cu 3-0, Voința Cudalbi a trecut cu 3-2 de Siretul Piscu, Inter Tudor Vladimirescu a învins cu 6-1 la Fundeni echipa locală Șoimii, Olimpia Barcea a câștigat jocul de pe terenul celor de la Foresta Șendreni cu 2-1, iar scorul etapei s-a înregistrat la Munteni unde Recolat a învins cu 8-3 Zorile Grivița. Lupta pentru primul loc în seria a II-a din liga a V-a este acerbă, pentru promovarea în liga a IV-a se luptă 3 echipe, toate cu același număr de puncte, dar despărțite de golaveraj, pe primul loc este Avântul Valea Mărului cu 28 de puncte, golaveraj 51-12, locul 2 este ocupat de Voința Cudalbi, 28 de puncte, golaveraj 38-15, iar locul 3 este ocupat de Inter Tudor Vladimirescu, 28 de puncte, golaveraj 38-19. 
Etapa viitoare sunt programate meciurile: seria I: Agrojor Jorăști-Victoria Băleni, Flacăra Pechea-Voința Cișmele, Prutul Vlădești-Mălina Smârdan, Voința Șivița-Petrolul Schela, AS Cuca-stă. În seria a II-a este programat derby-ul Avântul Valea Mărului-Voința Cudalbi, celelalte meciuri din etapa a XIV-a sunt: Olimpia Barcea-Siretul Piscu, Foresta Șendreni-Șoimii Fundeni, Inter Tudor Vladimirescu-Recolta Munteni și Zorile Grivița-Unirea Cosmești.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal